Tervetuloa Suomen laajimpaan sähköajoneuvojen ja varaosien kauppaan. Ota yhteyttä oikean alakulman kuulokkeista tai ikoneista klikkaamalla --->

Sähköpotkulaudat

Sähköpotkulauta tarjoaa enemmän kuin vain nopean ja kätevän tavan siirtyä paikasta toiseen – se on myös ympäristöystävällinen ja teknologisesti huippuunsa hiottu valinta liikkumiseen. 🌿🌟 Esimerkiksi Techlife X9 -mallimme pystyy viemään sinut yli 50 km:n matkoille ja saavuttamaan huimia huippunopeuksia, jopa 90 km/h.

Mitä tulee akun jännitteeseen (V) ja kapasiteettiin (Ah), nämä ovat keskeisiä tekijöitä, jotka vaikuttavat laitteen suorituskykyyn ja autonomiaan. 🛠️🔋 Korkea voltti takaa paremman kiihtyvyyden ja nopeuden, kun taas suuri ampeerituntimäärä merkitsee laajempaa toimintasädettä yhdellä latauksella.

Akku ei ole pelkästään sähköpotkulaudan arvokkain osa, vaan myös komponentti, joka erottaa laadukkaat laitteet vähemmän kehittyneistä malleista. 🌟💎 Premium-akut voivat olla investointi, mutta ne takaavat maksimaalisen suorituskyvyn ja kestävyyden pitkällä aikavälillä.

Huomioi, että sääolosuhteet ja kuljettajan paino voivat merkittävästi vaikuttaa toimintamatkaan. Esimerkiksi kylmässä säässä toimintamatka voi lyhentyä jopa puoleen. ❄️

Turvallisuutesi on meille korvaamattoman arvokas. Siksi suosittelemme aina käyttämään asianmukaisesti suunniteltua, leukasuojalla varustettua kypärää, kun olet liikkeellä sähköpotkulaudalla. 🛑👷”

Segway Ninebot

13 Tuotetta

Näytä kaikki

Techlife

6 Tuotetta

Näytä kaikki

Vsett

7 Tuotetta

Näytä kaikki

Ego

1 Tuotetta

Näytä kaikki

ENNAKKOTILAUKSET

Voit tilata tuotteita ennakkoon, jolloin tuotteet lähtevät sinulle heti niiden saavuttua. Suosituimmat tuotteet myydään loppuun jo ennen niiden saapumista Suomeen.

NOPEAT TOIMITUKSET

Lähetämme tuotteet yleensä tilausta seuraavana päivänä. Ajoneuvot toimitetaan ovellesi parissa päivässä.

ASIANTUNTEVA HUOLTO

Oma huolto suorittaa huollot ripeästi Helsingissä. Voit ottaa yhteyttä puhelimella tai whatsapilla
+358 45 1106 118

Uutiskirjeen tilaus

Arvotuotanto Ky, Kytkintie 9 halli 17, 00770, Helsinki | Y-tunnus: 2467570-7

KIRJAUDU

Vertaile tuotteita