Tervetuloa Suomen laajimpaan sähköajoneuvojen ja varaosien kauppaan. Ota yhteyttä oikean alakulman kuulokkeista tai ikoneista klikkaamalla --->

Ego Sähköskootterit 25 km/h kategoria tarjoaa kestävän ratkaisun urbaaniin liikkuvuuteen. Tämän kategorian sähköskootterit vievät sinut nopeasti ja tehokkaasti perille, välttäen ruuhkat. Ne ovat ihanteellisia kaupunkielämään, missä matka-ajat lyhenevät ja parkkipaikan löytäminen helpottuu.

Ego 25 km/h sähköskootterit ovat huippuvalinta niille, jotka arvostavat ympäristöystävällisiä kulkuvälineitä. Nämä skootterit eivät ainoastaan vähennä hiilijalanjälkeä, mutta myös säästävät polttoainekuluissa.

Kevytrakenteisina ja ketterinä ne tekevät liikkumisesta nautinnollista ja vaivatonta. Ego sähköskootterit ovat varustettu uusimmalla teknologialla, tarjoten turvallisen ja luotettavan matkan joka kerta. Akkuteknologia mahdollistaa pitkät matkat yhdellä latauksella, joten voit suunnata seikkailuihin huoletta. Suunniteltu mukavuutta silmällä pitäen, ne takaavat miellyttävän ajokokemuksen kaupungin sykkeessä.

Tyylikkäästi muotoillut ja helposti käsiteltävät, Ego skootterit heijastavat modernia elämäntapaa. Valitsemalla Ego, valitset tulevaisuuden liikkumismuodon, joka on sekä vihreä että tehokas. Meiltä löydät monipuolisen valikoiman malleja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin. Liity tyytyväisten Ego käyttäjien joukkoon ja koe kaupunkiliikenteen uusi aikakausi.

Tee päivittäiset matkasi sujuviksi ja ympäristöystävällisiksi – valitse Ego sähköskootteri. Tutustu valikoimaamme tänään ja löydä täydellinen kumppani kaupunkiseikkailuihisi.

Tutustu ja ihastu valikoimaamme verkkosivuillamme ja tee valinta, joka muuttaa liikkumisesi iloisemmaksi ja ympäristöystävällisemmäksi. Tutustu nyt ja koe tulevaisuuden liikkuminen Egon kanssa.

Katso 45 km/h kulkevat Egon mopomallit täältä.

Takuu: Skootterit 12 kk ja akut/lisätarvikkeet 6 kk.

Näytetään kaikki 11 tulosta

ENNAKKOTILAUKSET

Voit tilata tuotteita ennakkoon, jolloin tuotteet lähtevät sinulle heti niiden saavuttua. Suosituimmat tuotteet myydään loppuun jo ennen niiden saapumista Suomeen.

NOPEAT TOIMITUKSET

Lähetämme tuotteet yleensä tilausta seuraavana päivänä. Ajoneuvot toimitetaan ovellesi parissa päivässä.

ASIANTUNTEVA HUOLTO

Oma huolto suorittaa huollot ripeästi Helsingissä. Voit ottaa yhteyttä puhelimella tai whatsapilla
+358 45 1106 118

Uutiskirjeen tilaus

Arvotuotanto Ky, Kytkintie 9 halli 17, 00770, Helsinki | Y-tunnus: 2467570-7

KIRJAUDU

Vertaile tuotteita