Tervetuloa Suomen laajimpaan sähköajoneuvojen ja varaosien kauppaan. Ota yhteyttä oikean alakulman kuulokkeista tai ikoneista klikkaamalla --->

Kontio sähköskootterit 25 km/h tarjoavat modernin ratkaisun päivittäiseen liikkumiseen. Ne yhdistävät edullisen hinnan, alhaiset käyttökustannukset ja ympäristöystävällisyyden ainutlaatuisella tavalla. Tämä kategoria on suunnattu sinulle, joka arvostat vastuullisuutta, taloudellisuutta ja ajonautintoa.

Miksi Valita Kontio sähköskootteri?

Edullinen Hinta: Kontio sähköskootterien hankintahinta on kilpailukykyinen, tekee sähköisestä liikkumisesta saavutettavaa kaikille.

Alhaiset Käyttökustannukset: Sähkökäyttöisyys tarkoittaa, että polttoainekuluja ei ole. Huolto on harvinaisempaa ja edullisempaa.
Ympäristöystävällisyys: Hiilidioksidipäästöt ovat merkittävästi alhaisemmat verrattuna perinteisiin polttomoottoriajoneuvoihin. Tukee vihreää siirtymää puhtaampaan tulevaisuuteen.

Käytännöllisyys ja Mukavuus: Kompakti koko ja hiljainen moottori tekevät Kontio sähköskoottereista ihanteellisen valinnan kaupunkiympäristöön.

Varaosat: Kontion varaosia on erinomaisesti saatavilla. Löydät ne Skootterikaupasta.

Takuu: Yksityis-/kotikäytössä olevilla laitteilla ja sen moottorilla on yhden (1) vuoden takuu. Laitteen akulla on 6 kk takuu ja laitteen laturilla on 12 kk takuu. Vuokrauskäytössä/ammattikäytössä olevilla laitteilla ja akuilla on 3 kk takuu.

Näytetään tulokset 1–12 / 76

ENNAKKOTILAUKSET

Voit tilata tuotteita ennakkoon, jolloin tuotteet lähtevät sinulle heti niiden saavuttua. Suosituimmat tuotteet myydään loppuun jo ennen niiden saapumista Suomeen.

NOPEAT TOIMITUKSET

Lähetämme tuotteet yleensä tilausta seuraavana päivänä. Ajoneuvot toimitetaan ovellesi parissa päivässä.

ASIANTUNTEVA HUOLTO

Oma huolto suorittaa huollot ripeästi Helsingissä. Voit ottaa yhteyttä puhelimella tai whatsapilla
+358 45 1106 118

Uutiskirjeen tilaus

Arvotuotanto Ky, Kytkintie 9 halli 17, 00770, Helsinki | Y-tunnus: 2467570-7

KIRJAUDU

Vertaile tuotteita