Tervetuloa Suomen laajimpaan sähköajoneuvojen ja varaosien kauppaan. Ota yhteyttä oikean alakulman kuulokkeista tai ikoneista klikkaamalla --->

Tervetuloa tutustumaan Motokettu sähköskoottereiden maailmaan, jossa yhdistyvät laatu, monipuolisuus ja ekologisuus. Motokettu-valikoimamme tarjoaa huippuluokan sähköskoottereita, jotka on suunniteltu modernin kaupunkilaisen tarpeisiin. Matkaa tyylillä ja vastuullisesti.

Tärkeimmät Edut:

  • Ekologinen Valinta: Valitsemalla Motokettu sähköskootterin, teet ympäristötietoisen valinnan. Vähemmän päästöjä, enemmän puhtaita matkoja.
  • Kustannustehokkuus: Unohda korkeat polttoaine- ja huoltokustannukset. Sähköskootterilla ajaminen säästää sekä rahaa että ympäristöä.
  • Helppo Käyttöönotto: Nauti nopeasta käyttöönotosta ja vaivattomasta ajokokemuksesta. Motokettu vie sinut perille sujuvasti.

Valikoiman Monipuolisuus:

Motokettu tarjoaa laajan valikoiman sähköskoottereita, jotka täyttävät erilaiset tarpeet ja toiveet. Olipa kyseessä lyhyet kaupunkimatkat tai pidemmät retket, löydät meiltä sopivan mallin.

  • Kestävä Rakenne: Vankka ja kestävä rakenne takaa pitkän käyttöiän.
  • Moderni Teknologia: Uusimmat teknologiset innovaatiot parantavat ajokokemustasi.
  • Tyylikäs Design: Erikoissuunnitellut mallit erottuvat edukseen kaupungin kaduilla.

Asiakastuki ja Huoltopalvelut:

Tarjoamme kattavan tukipalvelun ja asiantuntevat huoltopalvelut, joiden avulla varmistamme sähköskootterisi pitkän ja ongelmattoman käyttöiän.

  • Ammattitaitoinen Huolto: Luotettava huoltopalvelumme pitää huolen, että sähköskootterisi pysyy aina parhaassa mahdollisessa kunnossa.
  • Helppo Varaosien Saatavuus: Laaja valikoima alkuperäisiä varaosia takaa nopeat ja vaivattomat korjaukset.

Takuu: Laitteilla on 12 kuukauden takuu.

Näytetään tulokset 1–12 / 19

ENNAKKOTILAUKSET

Voit tilata tuotteita ennakkoon, jolloin tuotteet lähtevät sinulle heti niiden saavuttua. Suosituimmat tuotteet myydään loppuun jo ennen niiden saapumista Suomeen.

NOPEAT TOIMITUKSET

Lähetämme tuotteet yleensä tilausta seuraavana päivänä. Ajoneuvot toimitetaan ovellesi parissa päivässä.

ASIANTUNTEVA HUOLTO

Oma huolto suorittaa huollot ripeästi Helsingissä. Voit ottaa yhteyttä puhelimella tai whatsapilla
+358 45 1106 118

Uutiskirjeen tilaus

Arvotuotanto Ky, Kytkintie 9 halli 17, 00770, Helsinki | Y-tunnus: 2467570-7

KIRJAUDU

Vertaile tuotteita